Bart Boogaard Pianoservices
presenteert
Mason & Hamlin

Pianodisc QuietTime ProRecord silent system

Bestemd voor de professional gebruiker en in het algemeen voor gebruikers die op zoek zijn naar een systeem wat in de huidige markt zelfs de prestatie van elk in de fabriek gemonteerd systeem overtreft.

Het systeem is beschikbaar als alleen MIDI systeem, de ProScan, of als een compleet silent systeem, de QuietTime ProRecord. Beide systemen veranderen je piano in een digitale/ akoestische hybride piano met USB, MIDI en in geval van de QuietTime ProRecord met silent pioano functies. Leer spelen, componeer, maak bladmuziek of leg je eigen uitvoeringen vast van je piano.

Je kunt QuietTime in vrijwel alle instrumenten monteren, zelfs jaren na aankoop van je huidige piano. Als het systeem is geinstalleerd kan de gebruiker zijn piano/vleugel dempen en naar zijn spel luisteren zonder de buren lastig te vallen (QuietTime ProRecord) of sluit zijn piano aan op een computer om bladmuziek te maken (ProScan MIDI only and QuietTime ProRecord). QuietTime ProRecord and ProScan MIDI only worden geleverds met touch-less, betrouwbaar en langdurig werkende  sensor technologie . De sensor rail is gemonteerd onder de, ontworpen door en voor musici, de nieuwe ProRecord optical toetsen sensor en werkt perfect voor de 88 toetsen van je piano of vleugel en de 3 pedalen van je piano of vleugel, ze meten de kracht van alle toetsaanslagen en genereren jet juiste MIDI signaal. En natuurlijk is de mute rail instelbaar om de piano ook normaal te laten spelen. 

 

Professioneel piano geluid
87 geluiden naast piano
Sympathiek snaar en demper resonantie
Toets uit/ toets loslaten geluidseffect voor piano en clavesimbel geluiden
Effecten: Galm, Chorus, vertraging Delay, Touch Volume, Toonhoogte en transponeren.
Metronome with selectable tempos, beat and volume levels
10 Demo-songs
128 note polyphony
2 hoofdtelefoon ingangen(3.5mm-jack)
Stereo hoofdtelefoon
Piano demping rail voor piano en vleugel
Behuizing beschikbaar in zwart en wit**