Bart Boogaard Pianoservices
presenteert
Mason & Hamlin

Nieuwsbrief December 2022

 
Muziek geeft vorm aan de stilte   Bekijk de webversie
Afbeelding
 

Beste heer/mevrouw , 

Gedurende de laatste 2 weken van December hebben wij SALE in onze winkel en website!
Op alle piano's en vleugels bieden wij 10% korting op de huidige verkoopprijs.*

Klik hier om ons huidige aanbod te bekijken. 
 
*Deze korting is niet van toepassing op reeds afgeprijsde instrumenten.
 
 
Mocht u nog op zoek zijn naar een uniek Kerstcadeau, kom dan een kijkje nemen in onze winkel naar de prachtige tekeningen en schilderijen van Margot Kikkert.

Wat haar kenmerkt zijn haar organische lijnen waarin het thema energie en beweging duidelijk naar voren komt. Een selectie van recent werk is nog tijdelijk zichtbaar bij Piano Services dus weer er snel bij.

Haar miniatuurschilderijen, formaat 10,5 x 14,5 cm, zijn te koop voor slechts €39 inclusief lijst.
 

Wij danken u in voor het vertrouwen en interesse in onze producten en diensten het afgelopen jaar. Ook tussen Kerst en Oud en Nieuw zijn wij geopend op afspraak. 

Wij wensen u alvast fijne Kerstdagen en een Gelukkig Nieuwjaar!


Bart Boogaard | Piano Services
Tweede Weteringdwarsstraat 33b | 1017 SR Amsterdam (NL)
T +31 (0)20 - 620 16 96 | info@pianoservices.nl
www.pianoservices.nl | www.pianodisc.shop
 
 
 
Afbeelding
Privacywetgeving
In verband met de aangescherpte privacywetgeving willen wij u het volgende laten weten:

Gegevens
In ons bestand is uw e-mailadres, naam en indien door u opgegeven ook woonplaats opgenomen. Deze gegevens gebruiken wij voor het toesturen van digitale nieuwsbrieven met nieuws, tips en aanbiedingen. U kunt uw aanmelding voor de nieuwsbrief op ieder moment opzeggen. Iedere nieuwsbrief bevat onderaan een afmeldlink. Wilt u meer weten welke gegevens wij van u hebben? Dan kunt u contact opnemen via info@pianoservices.nl Indien u klachten hebt over de wijze waarop Bart Boogaard Pianoservices uw persoonsgegevens verwerkt, kunt u contact opnemen via info@pianoservices.nl.

Verstrekking aan derden
Wij verstrekken uw gegevens niet aan derden. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het toesturen van onze eigen informatie. Wij hopen dat u het ontvangen van informatie via onze nieuwsbrieven op prijs blijft stellen!
 
 
 
 
 
 
 
Deze e-mail is verstuurd aan bartboogaard@icloud.com. • Als u geen nieuwsbrief meer wilt ontvangen, kunt u zich hier afmelden. • U kunt ook uw gegevens inzien en wijzigen.• Voor een goede ontvangst voegt u info@pianoservices.nl toe aan uw adresboek.
Laposta e-mailmarketing