Bart Boogaard Pianoservices
presenteert
Mason & Hamlin

Nieuwsbrief October 2019

 
Muziek geeft vorm aan de stilte   Bekijk de webversie
Logo
 
Logo
 
Afbeelding
 
Opening Expositie Carel Kuitenbrouwer en Judith Junger
Zondag 6 oktober 
(15.00 -17.00 uur)
Carel Kuitenbrouwer en Anke Brouwer maakte een bewerking  voor zelfspelende vleugel en soundscape van 'Kleurengeluidsignaal': Een stuk voor koor, orkest, soundscape & video
Deze voorstelling zullen wij op een latere datum tijdens de expositie ten gehoren brengen.
 
'Destructieve montages' van Carel Kuitenbrouwer
Carel fhm Kuitenbrouwer (Utrecht, 1953) is vormgever & kunstenaar. Om zijn verhaal te vertellen, kiest hij steeds díe media, die voor dat verhaal nodig zijn. Of het nu tekst, geluid, video, grafiek of ruimtelijke installatie is. Vaak is het een combinatie.

Vanuit zijn veelzijdige ervaring, brede interesse en engagement, maakt hij werk waarin de mens in relatie tot zijn omgeving centraal staat. Hij woont & werkt afwisselend in Amsterdam & de Franse Ardennen.

In de loop van zijn carrière bouwde Kuitenbrouwer een brede portefeuille op: boek- & tijdschriftvormgeving, huisstijlen & promotiemateriaal, tekeningen & prints, lichtontwerpen & video’s, installaties & performances. Hij schreef teksten, publiceerde artikelen, redigeerde boeken & tijdschriften, organiseerde evenementen & tentoonstellingen. Van 2000 tot 2015 werkte hij part-time als docent & onderzoeker bij de School voor Journalistiek Utrecht.

In zijn multimediale projecten werkt hij vaak samen met andere kunstenaars, zoals musici & componisten. Hij biedt ook zijn publiek een plaats in zijn werk, maakt de bezoeker er onderdeel van, laat die delen in een rijke ervaring.

Met computergraphics & papieren collages (hij noemt ze “destructieve montages”) vertelt Kuitenbrouwer persoonlijke verhalen met herkenbare & abstracte beelden en legt zo het bijzondere achter het gewone bloot.
 
Emaille werken van Judith Junger
Judith begon te emailleren in 2009. Van huis uit is ze taalkundige. Door omstandigheden is Judith overgestapt op edelsmeden. Na een paar jaar Vakschool Schoonhoven en het maken van sieraden heeft ze zich gespecialiseerd in emailleren, vooral van kommen en schalen. 

Een geëmailleerde kom lijkt op keramiek, maar is totaal anders. Het is geen klei maar glaspoeder aangebracht op een metalen ondergrond van goud, zilver of koper.
Alle kommen zijn van koper.  In haar werk op deze tentoonstelling worden de specifieke kleuren en patronen bereikt door de interactie tussen het vloeibare glas, de oxides die uit de koper ontstaan, en de duur en temperatuur van het opwarmen in de emailleeroven. Alle werkstukken zijn unica. 
 
 
Mason and Hamlin en Lakeside studio

Proud to present our new Mason and Hamlin artist, pianist and composer Christian Pabst.
On the Video he is checking out our Mason and Hamlin CC-94 Concertgrand. Thanks to Lakeside Studio Hilversum for the great Recording and Video.
 
 
Privacywetgeving
In verband met de aangescherpte privacywetgeving willen wij u het volgende laten weten:

Gegevens
In ons bestand is uw e-mailadres, naam en indien door u opgegeven ook woonplaats opgenomen. Deze gegevens gebruiken wij voor het toesturen van digitale nieuwsbrieven met nieuws, tips en aanbiedingen. U kunt uw aanmelding voor de nieuwsbrief op ieder moment opzeggen. Iedere nieuwsbrief bevat onderaan een afmeldlink.
Wilt u meer weten welke gegevens wij van u hebben? Dan kunt u contact opnemen via info@pianoservices.nl
Indien u klachten hebt over de wijze waarop Bart Boogaard Pianoservices uw persoonsgegevens verwerkt, kunt u contact opnemen via info@pianoservices.nl.

Verstrekking aan derden
Wij verstrekken uw gegevens niet aan derden. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het toesturen van onze eigen informatie.

Wij hopen dat u het ontvangen van informatie via onze nieuwsbrieven op prijs blijft stellen!
 
In onze winkel worden als enige in Nederland de Mason & Hamlin piano en vleugels verkocht. Daarnaast leveren wij de de hand gebouwde producten van JMC Lutherie.

Bart Boogaard | Piano Services
Bart Boogaard | Pianodisc Europe BV
Tweede Weteringdwarsstraat 33b | 1017 SR Amsterdam (NL)
T +31 (0)20 - 620 16 96 | info@pianoservices.nl
www.masonhamlin.eu | www.jmclutherie.comwww.pianodisc.eu
www.facebook.com/BartBoogaardPianoServices
www.facebook.com/JMC Lutherie NL
 
 
 
 
 
 
Deze e-mail is verstuurd aan bartboogaard@icloud.com. • Als u geen nieuwsbrief meer wilt ontvangen, kunt u zich hier afmelden. • U kunt ook uw gegevens inzien en wijzigen.• Voor een goede ontvangst voegt u info@pianoservices.nl toe aan uw adresboek.
Laposta e-mailmarketing