Bart Boogaard Pianoservices
presenteert
Mason & Hamlin

Nieuwsbrief oktober 2018


 
Muziek geeft vorm aan de stilte   Bekijk de webversie
Logo
 
Logo
 
Afbeelding
 
Verkooptentoonstelling van M.C. Escher
Opening zondag 11 november (15.00 uur)
Ineke Hellingman en Justyna Jarzab spelen tijdens de opening.
 
Zestlen van Escher's bekendste litho's, houtsnedes en tekeningen worden door Nico Koster in de winkel tentoongesteld. Het betreft een gelimiteerde en genummerde editie van Giclée herdrukken, geautoriseerd en voorzien van een stempel door de M.C. Escher Stichting. Een buitenkans. Terwijl de originele destijds door Escher zelf gedrukte prenten inmiddels tussen €12.000 en €45.000 opbrengen, zijn de herdrukken tijdens de tentoonstelling verkrijgbaar voor € 295 zonder lijst en € 385 met lijst.
(©2018, The M. C. Escher Company The Netherlands. All rights reserved www.mcescher.com)
 
 
  
Pneuma duo

De pianistes Justyna Jarzab en Ineke Hellingman hebben elkaar tijdens hun master studie in de klas van de bekende pianist en dirigent Jean-Bernard Pommier ontmoet. Pneuma Duo heeft een repertoire van baroque tot de 20 eeuw. Ze spelen zowel quatre-mains als met twee piano's.
 
 
Keramiek van Gorter’s Pottenbakkerij

Jaap Gorter - 1958, besloot 26 jaar geleden het roer om te gooien. Vanuit zijn vak als grafisch ontwerper werd hij pottenbakker. Zijn poëtische en stoere werk kenmerkt zich door eenvoudige, eerlijke vormen en het gebruik van kleurende oxides, vaak gecombineerd met goudluster en bladgoud. Inspiratie vindt hij in het materiaal en het maakproces zelf. 
 
Bronzen beelden van kunstenares Sandra Pot

Het vrije werk van beeldend kunstenares Sandra Pot (1971) is divers, meestal figuratief, heel soms wat abstract of een combinatie van beide. Ze is vooral geïnspireerd door de schoonheid van vrouwen en paarden.
 
Bart Boogaard leverancier voor Europa 'PianoDisc' player en silent systems

Vanaf heden starten wij de distributie van zowel de PianoDisc zelfspelende als silent systems in Europa. De silent systems zijn verkrijgbaar als ProScan MIDI systeem, waarbij opgenomen kan worden, evenals compleet ProRecord silent systeem waarbij naast de eerste functie ook afgespeeld kan worden met allerlei piano functies. Beide systemen veranderen je piano in een digitale/akoestische Hybride piano.  Leer spelen, componeren, maak bladmuziek en bewaar je eigen opnames van je piano en bewerk je piano geluiden via een handige app op je telefoon. Meer informatie hierover volgt.
 
 
Privacywetgeving
In verband met de aangescherpte privacywetgeving willen wij u het volgende laten weten:

Gegevens
In ons bestand is uw e-mailadres, naam en indien door u opgegeven ook woonplaats opgenomen. Deze gegevens gebruiken wij voor het toesturen van digitale nieuwsbrieven met nieuws, tips en aanbiedingen. U kunt uw aanmelding voor de nieuwsbrief op ieder moment opzeggen. Iedere nieuwsbrief bevat onderaan een afmeldlink.
Wilt u meer weten welke gegevens wij van u hebben? Dan kunt u contact opnemen via info@pianoservices.nl
Indien u klachten hebt over de wijze waarop Bart Boogaard Pianoservices uw persoonsgegevens verwerkt, kunt u contact opnemen via info@pianoservices.nl.

Verstrekking aan derden
Wij verstrekken uw gegevens niet aan derden. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het toesturen van onze eigen informatie.

Wij hopen dat u het ontvangen van informatie via onze nieuwsbrieven op prijs blijft stellen!
 
In onze winkel worden als enige in Nederland de Mason & Hamlin piano en vleugels verkocht. Daarnaast leveren wij de de hand gebouwde producten van JMC Lutherie.

Bart Boogaard | Piano Services
Bart Boogaard |Pianodisc Europe BV
Tweede Weteringdwarsstraat 33b | 1017 SR Amsterdam (NL)
T +31 (0)20 - 620 16 96 | info@pianoservices.nl
www.masonhamlin.eu | www.jmclutherie.com| www.pianodisc.eu
www.facebook.com/BartBoogaardPianoServices
www.facebook.com/JMC Lutherie NL
 
 
 
 
 
 
Deze e-mail is verstuurd aan infopianoservices@gmail.com. • Als u geen nieuwsbrief meer wilt ontvangen, kunt u zich hier afmelden. • U kunt ook uw gegevens inzien en wijzigen. • Voor een goede ontvangst voegt u info@pianoservices.nl toe aan uw adresboek.
Laposta
                             e-mailmarketing