Bart Boogaard Pianoservices
presenteert
Mason & Hamlin

Over Bart Boogaard

Ruim dertig jaar ben ik eigenaar van Piano Services. Ik ben opgeleid als pianotechnicus en heb ruime ervaring met het onderhouden, restaureren en beoordelen van verschillende piano’s en vleugels. Daarnaast adviseer ik graag klanten bij de aanschaf van een piano of vleugel die bij hen past.

Als stemmer werkte ik voor de omroep, concertpodia en muziekscholen, pianodocenten en overige professionele pianisten, en ook voor vele particulieren. Ik vind het belangrijk dat ik een klant een goede service kan blijven bieden na de aanschaf van een instrument.

In mijn winkel verkoop ik als enige in Nederland de legendarische Mason & Hamlin piano en vleugels. tevens verkoop ik betrouwbare occasions.

Sinds 2019 ben ik, naast distributeur, ook dealer van PianoDisc en heb ik me gecertificeerd voor inbouw van Silent en Player systems.

Tevens heb ik als adviseur gewerkt voor het Koninklijk Conservatorium en ben ik leerbedrijf voor de opleiding pianotechniek.

Over Bart Boogaard