Bart Boogaard Pianoservices
presenteert
Mason & Hamlin

Pianodisc ProScan [Midi out only]

Ontworpen door en voor Musici, de nieuwe ProScan Optical Key sensor is het beste systeem voor de professionele gebruiker en in het algemeen voor gebruikers die op zoek zijn naar een systeem wat in de huidige markt zelfs de prestatie van elk in de fabriek gemonteerd systeem overtreft.

Het systeem is beschikbaar als alleen MIDI systeem, de ProScan, of als een compleet silent systeem, de QuietTime ProRecord. Beide systemen veranderen je piano in een digitale/ akoestische hybride piano met USB, MIDI en in geval van de QuietTime ProRecord met silent piano functies. Leer spelen, componeer, maak bladmuziek of leg je eigen uitvoeringen vast van je piano.

Je kunt QuietTime in vrijwel alle instrumenten monteren, zelfs jaren na aankoop van je huidige piano. Als het systeem is geinstalleerd kan de gebruiker zijn piano/vleugel dempen en naar zijn spel luisteren zonder de buren lastig te vallen (QuietTime ProRecord) of sluit zijn piano aan op een computer om bladmuziek te maken (ProScan MIDI only and QuietTime ProRecord). QuietTime ProRecord and ProScan MIDI only worden geleverds met touch-less, betrouwbaar en langdurig werkende  sensor technologie . De sensor rail is gemonteerd onder de, ontworpen door en voor musici, de nieuwe ProRecord optical toetsen sensor en werkt perfect voor de 88 toetsen van je piano of vleugel en de 3 pedalen van je piano of vleugel, ze meten de kracht van alle toetsaanslagen en genereren jet juiste MIDI signaal. En natuurlijk is de mute rail instelbaar om de piano ook normaal te laten spelen. 

ProScan bijzonderheden:

Beschikbaar voor piano en vleugel

Praktisch ontwerp

Gemakkelijke controle via voorpaneel of app.

Contactloos toets en pedaal sensor voor 88 toetsen en 3 pedalen.

Immuun voor onverwacht binnenkomend licht.

Hoge snelheid scannen voor betere nauwkeurigheid.

Opname en terugspeel functionaliteiten voor 10 nummers van elk 10.000 noten per nummer.

Automatisch toets diepte management

De proportionele pedaalmodus kan door de gebruiker worden geactiveerd.

USB MIDI verbinding.

DIN MIDI IN/UIT