Bart Boogaard Pianoservices
presenteert
Mason & Hamlin

Nieuwsbrief Juni 2018

 
Muziek geeft vorm aan de stilte   Bekijk de webversie
Logo
 
Logo
 
Afbeelding
 
Opening expositie Yvonne Van Woggelum
zondag 17 juni (15.00 uur)
Pianist Tommaso Perazzo speelt tijdens de opening.
 
Het grootste deel van het oeuvre van Yvonne van Woggelum bestaat uit acrylschilderijen op doek in een fotorealistische beeldtaal en met een magisch-realistische uitstraling. Qua sfeer sluiten ze soms aan bij de werken van de Waals-Belgische kunstschilder Paul Delvaux. Maar zonder diens nadruk op het bovennatuurlijke en het macabere. De spanning, die van Woggelum opbouwt in haar werken, is meer onderhuids. Juist het ontbreken van zingevende samenhang tussen buiten- en binnenwereld van de geportretteerde figuren maakt hen tot figuranten in een tot stilstand gebrachte film.
 
 
  
Ineke Hellingman ambassadeur Mason and Hamlin
Ineke is ambassadeur geworden van Mason and Hamlin. 14 juni geeft Ineke een concert met orkest in Sofia (Bulgarije) met werk van Rachmaninoff. 15 en 16 juni maakt zij daarvan opnames voor een nieuwe CD.
 
 
LAATSTE KANS: BESLIS VOOR 17 JUNI
Nieuwe Mason and Hamlin instrumenten met maar liefst max. 30% korting!
 
 
U bent van harte welkom om op onze instrumenten te komen spelen
 
Privacywetgeving
In verband met de aangescherpte privacywetgeving willen wij u het volgende laten weten:

Gegevens
In ons bestand is uw e-mailadres, naam en indien door u opgegeven ook woonplaats opgenomen. Deze gegevens gebruiken wij voor het toesturen van digitale nieuwsbrieven met nieuws, tips en aanbiedingen. U kunt uw aanmelding voor de nieuwsbrief op ieder moment opzeggen. Iedere nieuwsbrief bevat onderaan een afmeldlink.
Wilt u meer weten welke gegevens wij van u hebben? Dan kunt u contact opnemen via info@pianoservices.nl
Indien u klachten hebt over de wijze waarop Bart Boogaard Pianoservices uw persoonsgegevens verwerkt, kunt u contact opnemen via info@pianoservices.nl.

Verstrekking aan derden
Wij verstrekken uw gegevens niet aan derden. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het toesturen van onze eigen informatie.

Wij hopen dat u het ontvangen van informatie via onze nieuwsbrieven op prijs blijft stellen!
 
In onze winkel worden als enige in Nederland de Mason & Hamlin piano en vleugels verkocht. Daarnaast leveren wij de de hand gebouwde producten van JMC Lutherie.

Bart Boogaard | Piano Services
Tweede Weteringdwarsstraat 33b | 1017 SR Amsterdam (NL)
T +31 (0)20 - 620 16 96 | info@pianoservices.nl
www.masonhamlin.nl | www.jmclutherie.com
www.facebook.com/BartBoogaardPianoServices
www.facebook.com/JMC Lutherie NL
 
 
 
 
 
 
Deze e-mail is verstuurd aan info@pianoservices.nl. • Als u geen nieuwsbrief meer wilt ontvangen, kunt u zich hier afmelden. • U kunt ook uw gegevens inzien en wijzigen. • Voor een goede ontvangst voegt u info@pianoservices.nl toe aan uw adresboek.
Laposta e-mailmarketing