Bart Boogaard Pianoservices
presenteert
Mason & Hamlin

Nieuwsbrief Juni 2022

 
Muziek geeft vorm aan de stilte   Bekijk de webversie
Logo
 
Logo
 
Afbeelding
 
OPENING EXPOSITIE MARGOT KIKKERT

 

Op zondag 26 juni om 15.00 uur openen wij de expositie van kunstschilder Margot Kikkert, met een optreden van de contrabastist Hendrik Müller samen met pianist Emanuele Pellegrini. Hierbij gaat Hendrik Müller een kleine inkijk geven in zijn recent gepubliceerd jazz debuutalbum "Unlikely Scenario", op welke hij zijn buitengewoon melodische spel laat horen, ingebed in zijn schitterende composities. 
Wij nodigen u van harte uit om hierbij aanwezig te zijn!


Het teken- en schilderwerk van Margot Kikkert (1957) is gebaseerd op de menselijke figuur.
De vormen gebruikt zij om geabstraheerde voorstellingen of abstract werk te maken.
Thema is energie en beweging.


Margot tekent met oliekrijt op papier en doek, schildert met acrylverf en wat haar werk kenmerkt zijn organische lijnen, die een gevoel van ruimte opleveren. Een selectie van recent werk is nu te zien bij Pianoservices: doeken van 80 x 120 cm en tekeningen op klein formaat.

Margot heeft gestudeerd aan de kunstacademie van Rotterdam, woont sinds 1987 in Rhenen en heeft een CV opgebouwd met tentoonstellingen en werken in opdracht.
Kijk voor informatie op margotkikkert.nl

 
ONS PIANODISC PRODIGY PLAYER SYSTEEM BRACHT DEZE PIANO TOT LEVEN, EN IS NU BEROEMD OP YOUTUBE!


In de unieke video van YouTuber Mark Rober, voormalig NASA-engineer, wordt bekeken en uitgelegd hoe een piano werkt. Hij heeft miljoenen volgers en is wereldberoemd door zijn verbazingwekkende filmpjes over wetenschappelijke onderwerpen.  


In samenwerking met PianoDisc heeft hij een piano omgebouwd in een pratende en zelfspelende piano. Prodigy Player bood als enige de technologie die aan de wensen van Rober kon voldoen. De technologie van een Prodigy Player systeem repliceert nauwkeurig de uitvoering van een echte pianist, waardoor een ongelooflijke duplicatie van de oorspronkelijke timing en dynamiek van een uitvoering wordt bereikt. 

  

Middels een speciaal aangepast PianoDisc Prodigy Player systeem werd het mogelijk gemaakt om de piano één van de moeilijkste stukken ter wereld te laten spelen, genaamd "Rush E". 

  

Laat u zich inspireren door de video hieronder en neem contact met ons op voor meer informatie over onze Prodigy Player systemen

 
NIEUW IN DE WINKEL
 
 
Privacywetgeving
In verband met de aangescherpte privacywetgeving willen wij u het volgende laten weten:

Gegevens
In ons bestand is uw e-mailadres, naam en indien door u opgegeven ook woonplaats opgenomen. Deze gegevens gebruiken wij voor het toesturen van digitale nieuwsbrieven met nieuws, tips en aanbiedingen. U kunt uw aanmelding voor de nieuwsbrief op ieder moment opzeggen. Iedere nieuwsbrief bevat onderaan een afmeldlink.
Wilt u meer weten welke gegevens wij van u hebben? Dan kunt u contact opnemen via info@pianoservices.nl
Indien u klachten hebt over de wijze waarop Bart Boogaard Pianoservices uw persoonsgegevens verwerkt, kunt u contact opnemen via info@pianoservices.nl.

Verstrekking aan derden
Wij verstrekken uw gegevens niet aan derden. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het toesturen van onze eigen informatie.

Wij hopen dat u het ontvangen van informatie via onze nieuwsbrieven op prijs blijft stellen!
 
In onze winkel worden als enige in Nederland de Mason & Hamlin piano en vleugels verkocht. Alsmede het Pianodisc Prodigy Player system waarmee u een zelfspelende piano of vleugel krijgt.  

Bart Boogaard | Piano Services
Bart Boogaard | Pianodisc Europe
Tweede Weteringdwarsstraat 33b | 1017 SR Amsterdam (NL)
T +31 (0)20 - 620 16 96 | info@pianoservices.nl
www.masonhamlin.eu |www.pianodisc.sho
www.facebook.com/BartBoogaardPianoServices
 
 
 
 
 
 
 
Deze e-mail is verstuurd aan bartboogaard@icloud.com. • Als u geen nieuwsbrief meer wilt ontvangen, kunt u zich hier afmelden. • U kunt ook uw gegevens inzien en wijzigen.• Voor een goede ontvangst voegt u info@pianoservices.nl toe aan uw adresboek.
Laposta e-mailmarketing
 
 
 .