Bart Boogaard Pianoservices
presenteert
Mason & Hamlin

Nieuwsbrief Maart 2020

 
Logo
 
Logo
 
Afbeelding
 

Beste muziekliefhebbers,
 
In deze voor iedereen uitdagende Corona-tijd proberen wij met positieve energie door  te gaan met ons werk. Door de omstandigheden zijn wij echter wel genoodzaakt om ons beleid aan te passen, voor uw en onze veiligheid.
 
Onze winkel is vanaf heden uitsluitend op afspraak geopend. De instrumenten worden na ieder bezoek grondig gereinigd.
 
De huidige situatie biedt voor velen wel een unieke mogelijkheid om meer muziek te gaan maken; beter te studeren op dat ene moeilijke stuk of die eigen compositie verder uit te werken.
 
In het geval dat uw huisgenoten of buren last krijgen van uw spel hebben wij de oplossing in huis.
Wij zijn namelijk gespecialiseerd in levering en installatie van een silent systeem in uw piano of vleugel. Dit is in vrijwel ieder instrument mogelijk.

Daarnaast is het mogelijk om met ons Pianodisc Prodigy Player system een midi opname van uw eigen spel te maken en af te laten spelen op uw eigen piano of eigen vleugel. Tussentijdse bewerking op de computer behoort met dit systeem ook tot de mogelijkheden.
 
En u kunt natuurlijk ook een afspraak maken om uw instrument te laten stemmen. Natuurlijk zullen daarbij wederzijds alle veiligheidsmaatregelen in acht moeten worden genomen.

Met vriendelijke groet,

Bart Boogaard

 
 
 

Compositie voor twee zelfspelende vleugels 
voorzien van een Pianodisc Prodigy Player system

Afgelopen november hebben wij in plezierige samenwerking met componiste Anke Brouwer twee van haar speciaal hiervoor gecomponeerde werken opgenomen op twee zelfspelende vleugels voorzien van Pianodisc Prodigy Player system. Een van die stukken is Opus X dat u hieronder kunt beluisteren. Het is zo complex en virtuoos dat het voor een pianist niet te spelen is. We willen hiermee laten zien welke mogelijkheden er zijn met een vleugel die is voorzien van de Pianodisc Prodigy Player system. Niet alleen muziek afspelen en hiermee nog meer genieten van de mooie klank van uw piano of vleugel, maar ook eigen composities opnemen en afspelen behoort tot de mogelijkheden.
 
 
Privacywetgeving
In verband met de aangescherpte privacywetgeving willen wij u het volgende laten weten:

Gegevens
In ons bestand is uw e-mailadres, naam en indien door u opgegeven ook woonplaats opgenomen. Deze gegevens gebruiken wij voor het toesturen van digitale nieuwsbrieven met nieuws, tips en aanbiedingen. U kunt uw aanmelding voor de nieuwsbrief op ieder moment opzeggen. Iedere nieuwsbrief bevat onderaan een afmeldlink.
Wilt u meer weten welke gegevens wij van u hebben? Dan kunt u contact opnemen via info@pianoservices.nl
Indien u klachten hebt over de wijze waarop Bart Boogaard Pianoservices uw persoonsgegevens verwerkt, kunt u contact opnemen via info@pianoservices.nl.

Verstrekking aan derden
Wij verstrekken uw gegevens niet aan derden. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het toesturen van onze eigen informatie.

Wij hopen dat u het ontvangen van informatie via onze nieuwsbrieven op prijs blijft stellen!
 
In onze winkel worden als enige in Nederland de Mason & Hamlin piano en vleugels verkocht. Alsmede het Pianodisc Prodigy Player system waarmee u een zelfspelende piano of vleugel krijgt.  

Bart Boogaard | Piano Services
Bart Boogaard | Pianodisc Europe
Tweede Weteringdwarsstraat 33b | 1017 SR Amsterdam (NL)
T +31 (0)20 - 620 16 96 | info@pianoservices.nl
www.masonhamlin.eu |www.pianodisc.shop
www.facebook.com/BartBoogaardPianoServices
 
 
 
 
 
 
Deze e-mail is verstuurd aan bartboogaard@icloud.com.Als u geen nieuwsbrief meer wilt ontvangen, kunt u zich hier afmelden.U kunt ook uw gegevens inzien en wijzigen.Voor een goede ontvangst voegt u info@pianoservices.nl toe aan uw adresboek.
Laposta e-mailmarketing