Bart Boogaard Pianoservices
presenteert
Mason & Hamlin

Nieuwsbrief October 2023

 
Muziek geeft vorm aan de stilte   Bekijk de webversie
Bart Boogaard Piano Services
De laatste editie:

Na een periode van 16 jaar gaat per 31 december a.s. onze winkel in Amsterdam sluiten. Voordat dit zover is gaan we met veel activiteiten deze mooie periode afsluiten.

  • Op 22 Oktober om 15.00 uur openen we onze laatste expositie met een muzikale opening, hieronder vindt u de uitnodiging.
  • Tevens hebben we de komende tijd extra openingsdagen, kleine concertjes en gaan we een grootse uitverkoop houden. 
  • Aan het eind van het jaar houden we tot besluit nog een finisage, meer informatie hierover volgt nog.
  • Onze uitverkoop start bij de opening op 22 Oktober, alle informatie en prijzen kunt u in de loop van de komende week vinden op onze website www.pianoservices.nl
     
  • We hopen u de komende tijd nog te mogen begroeten, welkom!
Opening expositie AMa | verhalende abstracties

 

AMa zijn de initialen van Anneke Maessen (1955). Vrij vertaald betekent dit in het Spaans: met Iiefde. Daarom kiest zij voor deze ondertekening in haar werk, haar vrije werk. Zij woont en werkt in Amsterdam.Na 35 jaar creatief werk ‘in opdracht’ als grafisch ontwerper en communicatiestrateeg bij Frissewind is het tijd voor ‘eigen-vrij werk’. Verhalende abstracties is een goed vertrekpunt om de eigen beeldtaal binnen te ontwikkelen. Meer werkend vanuit gevoel en materie dan in het design vak wenselijk was.
Drie kernwoorden staan daarbij centraal: Relatie - Ritme - Ruimte. Woorden die ook in haar persoonlijke leven een belangrijke lading hebben. Daardoor zijn ze een blijvende inspiratie voor steeds weer nieuwe werken, voor een eigen abstracte beeldtaal. Zij werkt in verschillende technieken: acryl en olie op doek; aquarel en gouache op papier en ook lino- en houtdruk (hoogdruk) en lithografie (steendruk, vlakdruk). Het creatieve werkproces heeft eenzelfde intensiteit, maar de andere materialen leiden tot verschillende uitkomsten en accenten.

Met haar affiniteit voor druktechnieken ontdekte zij ook de piezografie; een hoogwaardige digitale druk met 12! kleuren (i.p.v. de vier basiskleuren) voor originele grafiek, kunstproducties, etc. Speciaal voor kunstenaars, ontwerpers, galeries en musea.

De tentoonstelling bij Bart bestaat uit 36 werken in verf en inkt, op papier en op doek.

Zondag 22 oktober om 15.00 uur is een feestelijke opening
Extra zondagen dat Anneke aanwezig is in de winkel:
zondag 5 november en zondag 26 november
Daarnaast zijn we open op afspraak.

Met swingende jazz muziek met Maarten Voortman
 
 
Maarten Voortman (piano) & Hendrik Müller (bas)


Maarten Voortman studeerde in 2016 af aan het Conservatorium van Amsterdam voor zijn master. Sinds 2010 is hij werkzaam als pianist en heeft hij ervaring opgedaan in uiteenlopende bezettingen. Als bandleider heeft hij zijn eigen CD Epilogue uitgebracht.

Hendrik Müller is een componist en jazz contrabassist. 
'Unlikely Scenario' is de titel van het debuutalbum van de in Amsterdam gebaseerde Hendrik Müller. Op dit album presenteert hij zijn buitengewoon melodisch speel ingebed in zijn schitterende composities die hij heeft opgenomen in 2021.

In onze winkel worden als enige in Nederland de Mason & Hamlin piano en vleugels verkocht. Alsmede het Pianodisc Prodigy Player system waarmee u een zelfspelende piano of vleugel krijgt.  

Bart Boogaard | Piano Services
Bart Boogaard | Pianodisc Europe
Tweede Weteringdwarsstraat 33b | 1017 SR Amsterdam (NL)
T +31 (0)20 - 620 16 96 | info@pianoservices.nl
www.masonhamlin.eu |www.pianodisc.shop
www.facebook.com/BartBoogaardPianoServices
 
Privacywetgeving
In verband met de aangescherpte privacywetgeving willen wij u het volgende laten weten:

Gegevens
In ons bestand is uw e-mailadres, naam en indien door u opgegeven ook woonplaats opgenomen. Deze gegevens gebruiken wij voor het toesturen van digitale nieuwsbrieven met nieuws, tips en aanbiedingen. U kunt uw aanmelding voor de nieuwsbrief op ieder moment opzeggen. Iedere nieuwsbrief bevat onderaan een afmeldlink.
Wilt u meer weten welke gegevens wij van u hebben? Dan kunt u contact opnemen via info@pianoservices.nl
Indien u klachten hebt over de wijze waarop Bart Boogaard Pianoservices uw persoonsgegevens verwerkt, kunt u contact opnemen via info@pianoservices.nl.

Verstrekking aan derden
Wij verstrekken uw gegevens niet aan derden. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het toesturen van onze eigen informatie.

Wij hopen dat u het ontvangen van informatie via onze nieuwsbrieven op prijs blijft stellen!
 
 
Deze e-mail is verstuurd aan bartboogaard@icloud.com. • Als u geen nieuwsbrief meer wilt ontvangen, kunt u zich hier afmelden. • U kunt ook uw gegevens inzien en wijzigen.• Voor een goede ontvangst voegt u info@pianoservices.nl toe aan uw adresboek.
Laposta e-mailmarketing