Bart Boogaard Pianoservices
presenteert
Mason & Hamlin

Nieuwsbrief September 2017

 
Muziek geeft vorm aan de stilte   Bekijk de webversie
Logo
 
Logo
 
Afbeelding
 
 
Opening 'Het Ninaproject'
 
 
Zondag 17 september

Op 17 september stelt Bart Boogaard zijn pianowinkel open waarin jullie niet alleen zijn prachtige piano’s en vleugels kunnen bewonderen maar ook mijn foto’s bekijken die er geëxposeerd en verkocht worden.

Als eregast zal Claudio Facchinelli uit Milaan aanwezig zijn; hij schreef een verslag in boekvorm over zijn onderzoek naar het leven en het graf van de onbekende Russische Nina Sloutzky op het eiland San Michele bij Venetië. Ik vertaalde zijn boek in het Nederlands en raakte zo geïnspireerd dat ik er een fotoproject van gemaakt heb.

Dit Ninaproject in de vorm van een mooi doosje met daarin het boekje en een leporello* van de foto’s, is gedurende de expositie in onze winkel à 29,50 euro te koop. Ook heel leuk om cadeau te geven.

*Een leporello is een drukwerk dat in meerdere slagen zigzag is gevouwen
 
  
Bij de opening van de expositie worden de piano’s bespeeld door Irina Parfjonawa en Helena Basilova; de muziekkeuze heeft alles te maken met mijn foto’s en inspiratiebron.

Graag willen Claudio, Irina, Helena, Bart en ik het glas met jullie heffen op Nina Sloutzky, op zondag 17 september om 15:00 uur, Tweede Weteringdwarsstraat 33B Amsterdam,

Karin van Ingen Schenau
 
Afbeelding
 
 
De volgende modellen staan nu in onze  winkel:
 
 
Mason and Hamlin Model 50
Deze robuuste  piano is gebouwd voor professioneel gebruik in scholen, kerken en andere gebouwen, maar natuurlijk ook voor iedereen die het karakter en toon van een vleugel wil horen in een pianomodel.

Model 50 in onze winkel is uitgevoerd met het MSv6 silent systeem van Pianodisc.

Overigens kunnen ook alle Mason and Hamlin vleugels geleverd worden met een silent system om met koptelefoon te kunnen spelen.
 
  
Afbeelding
 
 
 
 
 
 
Mason and Hamlin Model A 1.74 m.
Het model A  wordt algemeen beschouwd als de beste vleugel onder de 1.80 m.

Dit model heeft een enorm volume en kan gemakkelijk vergeleken worden met grotere instrumenten van andere merken.

 
  
Afbeelding
 
 
U bent van harte welkom om op onze instrumenten te komen spelen.
 
In onze winkel worden als enige in Nederland de Mason & Hamlin piano en vleugels verkocht. Daarnaast zijn wij dealer van Sauter piano's en vleugels en leveren wij de de hand gebouwde producten van JMC Lutherie.

Bart Boogaard | Piano Services
Tweede Weteringdwarsstraat 33b | 1017 SR Amsterdam (NL)
T +31 (0)20 - 620 16 96 | info@pianoservices.nl
www.masonhamlin.nl | www.sauter-pianos.nl
www.jmclutherie.com
www.facebook.com/BartBoogaardPianoServices
www.facebook.com/JMC Lutherie NL
 
 
 
Deze e-mail is verstuurd aan info@pianoservices.nl. • Als u geen nieuwsbrief meer wilt ontvangen, kunt u zich hier afmelden. • U kunt ook uw gegevens inzien en wijzigen. • Voor een goede ontvangst voegt u info@pianoservices.nl toe aan uw adresboek.
Laposta e-mailmarketing