Bart Boogaard Pianoservices
presenteert
Mason & Hamlin

Try out concerten juli 2017

 
Muziek geeft vorm aan de stilte   Bekijk de webversie
Logo
 
Logo
 
Afbeelding
 
Try-out Concert 29 juli | Marita Rodriguez
 
 
Cubaanse toppianiste speelt op 29 juli in de winkel een try-out concert. Na haar studie aan het Cubaanse conservatorium waar ze cum laude afstudeert, volgt Rodriguez haar master in Hongarije en Tsjechië. 

Verschillende internationale tours en meerdere CD’s volgen en o.a. het ‘Amadeo Roldan’ diploma in Cuba voor haar bijdragen aan de Cubaanse muziekontwikkelingen.
  
 En nu in Amsterdam!

Op zaterdag 29 juli om 16.00 uur ben je welkom om te komen luisteren naar de prachtige Cubaanse kamermuziek van componisten als Manuel Saumell en Ignacio Cervantes. 
 
 
 
 
Try-out Concert 6 augustus | Koenraad Spijker
 
 
In voorbereiding op het internationale piano concours 'Victor Merzhanov' van 10 -20 augustus in Kyustendil, Bulgarije, speelt de getalenteerde Koenraad Spijker op 6 augustus in de winkel een try-out. Zijn interesses zijn breed georiënteerd: hij begon op zijn zesde levensjaar met klassiek pianoles bij Harry Koopman en speelde meerdere concoursen. Daarna volgde een periode van uitsluitend drummen waardoor hij gecharmeerd werd van de Latijns-Amerikaanse muziek. Verliefd op de harmonieën keerde hij terug naar piano en zo zou hij uiteindelijk in 2013 zijn bachelor Klassiek Piano behalen met een 10!
  
Tijdens zijn master specialiseerde hij zich in de muziek van Aleksander Skrjabin en tijdens de try-out zal hij van hem de Sonate nr.10 ten gehore brengen, evenals werken van R. Schumann.

Let op: gewijzigde datum

Het concert op
zondag 6 augustus
begint om 15.00 uur,
wees welkom!
 
 
 
 
Mason and Hamlin Model AA 1.94 m.

Een moderne uitvoering van een historisch Boston ontwerp, deze AA vleugel imponeert op elke wijze waarop je een vleugel kunt beoordelen; klankkleur, toonvastheid,  fijne speelaard.
  
Afbeelding
 
 
 
 
 
U bent van harte welkom om op onze instrumenten te komen spelen.
 
In onze winkel worden als enige in Nederland de Mason & Hamlin piano en vleugels verkocht. Daarnaast zijn wij dealer van Sauter piano's en vleugels en leveren wij de de hand gebouwde producten van JMC Lutherie.

Bart Boogaard | Piano Services
Tweede Weteringdwarsstraat 33b | 1017 SR Amsterdam (NL)
T +31 (0)20 - 620 16 96 | info@pianoservices.nl
www.masonhamlin.nl | www.sauter-pianos.nl
www.jmclutherie.com
www.facebook.com/BartBoogaardPianoServices
www.facebook.com/JMC Lutherie NL
 
 
 
Deze e-mail is verstuurd aan info@pianoservices.nl. • Als u geen nieuwsbrief meer wilt ontvangen, kunt u zich hier afmelden. • U kunt ook uw gegevens inzien en wijzigen. • Voor een goede ontvangst voegt u info@pianoservices.nl toe aan uw adresboek.
Laposta e-mailmarketing